2 Temmuz 2009 Perşembe

Saatli Bomba

Pazar günü kuzenim geliyormuş memleketten. Annem sinir küpü oldu. Dokunsan patlar derler ya benimki dokunmadan patlayan cinsinden üstelik. Babam geldiğinden beri bi trip bi trip görmen lazım. Sanki çocuk bize yerleşcek. Diplomasını almaya geliyormuş. Gelsin işte ne var. Gaddar yenge lağn. Annem diye sölemiyorum buzdolabıdır kendisi sevmediklerine karşı. Yüzüne de sölüyorum zaten ne biçim halasın sen diye. Şu yiğenine bi şevkat göster diyorum ama nerdee. Ee bunu kocasınının yiğenine hiç göstermez.O yüzden tartışmaya lüzum yok. Zaten sürekli bağrıntı halinde. Gerçi ben alıştım artık. Yüzsüzleştik hatta. Birbirimizi çok fazla takmıyoruz. Neyse aramızdaki sorunları daha fazla dışarı yansıtmaya gerek yok bence . Sonuç olarak bok gibi bi hafta beni bekliyor olsa gerek. Asık suratlar, arada kalan bir amca , günahsız bir yiğen. Bütün bunların hepsine maruz kalcak bir de ben var (!) Haydi geçmiş olsun Uykulu Su. Bu savaştan da sağ çıkarsan gazi ünvanını vercem sana.

DipNot : O gelcek kuzenim ünv. bizim yanımızda okumuştu. Ama neden annemle bozuklar onu anlayamadım bi türlü . Yeri gelmişken sorayım bari babama.

2. DipNot : O gelcek kuzenim vefasız da değildir lağn. Bayramda fln arar. Sonra msn'de bana abilik yapar. Doğum günümde hediye aldığını da unutmadım mesala. Hala durur . Kedicik =) . Çocukluk işte. Yer etti mi kalıyo .

3. DipNot : Yuuh lağn. Ben ilkokul 5 deyken bitirmişti okulu . Bi yıl mı ne kalmıştı bi de. Sonra işe girmişti ama mesleğiyle uzaktan yakından alakası yoktu. Derken askerlik fln. Tüm bunları yapmak 5 senesini mi aldı be ? Ööööh . Bu arada dayı da oldu =D

2 yorum:

Adsız dedi ki...

*bendede var öle bi anne. insanı çileden çıkartır ciddi ciddi.ama benim halamda vefasız yaa. bi hayırlı yigen olim arim bayramda seyranda anneler gününde falan diyorum kadın üzerime atlıcak nerdeyse... benim gibi yigeni bulduda bunuyo :) ayyyyhhhh

*yazık sağa nan. ayrıca gazi olayınada çoh güldüm :)

G. dedi ki...

laaağn ama yeter hayatımız aynı gibi =D bende de öle bi amca var. Sadece ismen tanıyorum desem yeridir heralde.Bi amcalığını görmememe rağmen kalkıp bana nie aramıyosun diyebiliyo ya. peeess !!(ayrıca o adam gelcek kuzenimin babası )

* Vallaha yazık be.Gazi unvanını alcam derken şehit olmayım da =D