23 Nisan 2010 Cuma

50 tl.

Bazen çok cimri olabiliyorum. Mesela 50 tl'm boka püsüre gitti diye içime oturdu. Resmen parayı kantine yedirdim ya. Kala kala elimde 10 tl kaldı onla da bgn waffle yedim. Mideme oturması gayet normal bu durumda. Çünkü paranın gittiği yer orası asjrkhewjkrh.
Bi de bugün çok güzel kırmızı bi cüzdan aldım. Cüzdana para vermek de çok saçma bence . İçine para koyduğun şeye para veriyorsun olaya bak kjrwjkhrew. Ama çok güzel ya <3
Hani bi de cidden şanslıyım. Cüzdanın önce siyahını gördüm ama aklım kırmızılı olanlardaydı.Onların
da modeli kötüydü. Neyse çıktım mağazadan. Sonra eve dönüş yolunda geri girdim. Böyle karıştırdım biraz ortalığı veeeee o beğendiğim cüzdanın kırmızısını buldum. Hayallerim gerçeğe dönüşünce bayılıyorum kendime. Eski cüzdanımı da attım çöpe. Zaten görsen koparsın çocukken almıştım hahah. Artık paramın evi var öyle salak saçma harcamam heralde diye düşünmekteyim.

Bi de hani 50 tl içime oturdu demiştim ya sırf bu yüzden annemden 40 tl aldım. 10 daha alıcağım var. Ama şuan elimde 15 tl kaldı akjrhwejkhrwjh. Bak yine içime oturdu.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bende paso cüzdan alıyorum ya 5 tane cüzdanım var ama kaç yıl önce D&G'den aldığım eski cüzdanı kullanıyodum. alıyorum kullanamıyorum fldjf sonunda beyaz altım bi tane 2 haftadır kullanıyorum. hadi bakalım :D

G. dedi ki...

hahaha =D
ben güzel bulamıyodum çok saçmasapanlar bgn öyle rastladım aldım ve oh dedim =D
baya bi sene idare eder heralde =D