28 Ağustos 2009 Cuma

İki kız..

Karşılaştırma yapmaktan hiç hoşlanmam ama bazı şeyler insanı bu noktaya getirebiliyor.. Ve o insan bunun sonucunda bazı şeyleri içine atmaktan yorulabiliyor..
Dün gece okey oynarken Rüzgar saat 2 gibi çıkıcağını söyledi. Sınav temposuna ve belli bir düzene girdi. Sabahlama eylemini bir yıllığına rafa kaldırmak zorunda kaldı.. Ama Çöpten Kız bunları anlamamakta kararlı..
Rüzgar'a msn'de biraz daha kalmasını söylemiş ve Rüzgar da kendisiyle konuşmak istediği için böyle bişeyi teklif etti diyerek kabul etmiş. Fakat Çöpten Kız'ın onu tutma sebebi arkadaşının face'de okeyde olması ve sahura kadar oturmak istemesinden kaynaklıymış. Kısaca Rüzgar'ı istediğinden değil.. Rüzgar da bunu anlayınca tartışmaya başladılar ve konu oruç tutmamasına kadar geldi.. Çöpten Kız için ramazan ayı çok önemliymiş ve Rüzgar'ın da oruç tutmasını istiyomuş. Tutmaması ona birisini (!) hatırlatıyomuş .

Rüzgar okey oynarken saat 2 gibi çıkıcam dediği ve saat 2'yi geçtiği halde çıkmadığı için " Yatmıyo musun Rüzgar ? " şeklinde bir soru yönelttim. Tüm bu olanlar henüz patlak vermediği için sadece " Birazdan çıkıcam. " dedi. Zaman ilerdikçe Rüzgar'ın Çöpten Kız için msn'de kaldığını düşündüm ve o yüzden hiç bişi demedim. Rahat rahat konuşsunlar diye de Rüzgar'a çocuk gibi hadi yat artık dememek için kendimi frenledim. Sonrasında da olaylar patlak verdi zaten.
Oruç konusunda da Rüzgar tutmuyorum dediği zaman sebebini sordum ve fenalaşırım cevabını verdiğinde haklı olduğunu , tutmamasının kendi sağlığı açısından daha iyi olduğunu söyledim. Tutmadığı zamanlar bile çoğu kez baygınlık geçirmiş ve 18 yaşına gelmiş bi insana tercihlerini ben yaptıramam. Ve oruçluyken bi yerlerde fenalaşıp oraya yığılmasını istemem. Hele ki öss temposunua bu kadar ayak uydurmuşken..
Geçen gece mesajlaşırken de bana halletmem gereken bişiyi ve sızmak üzere olduğunu söyledi . Bende istediği şeyi yapıcağımı , rahat uyumasını , cvp atmasına gerek olmadığını söyledim ve iyi geceler öpücüğü gönderdim. Cvp atma dedim çnk sabah erken kalktığını ve o sırada uykusu olduğunu biliyodum. Gereksiz yere uyanık kalmasını istemedim..

Demek istediğim şu :

*O bencilce Rüzgar'a biraz daha msn'de kalmasını söylerken ben uyuması gerektiğini düşündüm..
*O bencilce sırf kendisine birilerini hatırlatıyo diyerek Rüzgar'ın sağlığını hiçe sayarken ben Rüzgar için endişelenerek oruç tutmamasının en iyisi olduğunu söyledim..
*O sürekli bencilce öss öğrencisi olan bi insandan msj beklerken ben daha çok uyumasını düşünerek attığım mesaja karşılık bile istemedim..

İşte Çöpten Kızla aramızdaki fark..


Rüzgar'ı gerçekten düşünen ve düşündüğünü zanneden iki kız..
Ve Rüzgar'ı asıl hakkeden ve hakkettiğini zanneden iki kız ..




3 yorum:

єรקєгคภzค dedi ki...

erkekler zaten hep kendilerini düşünmeyenlerini tercih ederler yada bizde hiçbi zaman şans olmıycak..

Adsız dedi ki...

şu an çöpten kızın boğazını sıkmak istiyorum o derece bi nefretle doldu içim. (şaka diil) valla nasıl dayanıyosun bilemicem bacım, peygamber sabrı bu olsa gerek!!

G. dedi ki...

kesinlikle haklısın Esperanza..
ya da bizim seçtiğimiz erkekler böyle :/

ahh Bitter ahh ..
gel de bana sor nası dayandığımı . gerçi ben bile bilmiyorum ya neyse.
Sabırlı olmayı Rüzgar'la öğrendim ve bunu kendisine de söledim..