12 Eylül 2009 Cumartesi

7 Eylül ve sonrası ..


İnsanın hayatı sadece 48 saat içinde tersine dönebilir mi ?
Evet dönebiliyomuş.
Bunu anladım bgn..
Hayatımda en çok değer verdiğim insanlardan 3üyle de tartıştım. Şuan imkanım olsa 7 Eylül'e dönmeyi çok isterdim. Ve o günden sonra face, msn ve telefon üçlüsünden uzak durup kendimi uykuyla ya da kitap okumakla oyalardım.
Çünkü..
7 Eylül'de okuldan bi arkadaşım(reis) -birkadınbirekek adlı yazımdaki çocuk- face'de bi bağlantı paylaşmıştı. Bende beğenmiştim ve sonra yorumlar yazdık altına reisle. İkinci yuvamız fln oldu dedik. Çnk ondan önce de bi bağlantının altına yaklaşık 200 küsür yorum yazarak o bağlantıya yuvamız demiştik ve bu bağlantıyı Yavru Ceylan'ım paylaşmıştı. Sonuç olarak ona bu bağlantıdan bahsetmem gerekiyodu ve ben hiçbişi sölemedim. Üstelik hoşgeldinle beraber nerden buldun yolu diye bi soru yönelttim. O da haklı olarak gücendi tabi buna. Msn'de fln konuşamadığımız için yorumlarını okuyarak bu sonuca vardım ve hemen telefon ettim. Telefonu açtığında hafif soğuktu ama ordan burdan konuştuk işte. Zaten gözü fln mikrop kapmış . Ona da üzüldüm bilirim çnk o acıyı. Neyse sonra arama sebebimi söledim , o da biraz bozulduğunu fln söledi. Yani sanki bilerek haber vermemiş durumuna düştüm. Aslında haber vercektim ama yorumların bu kadar uzucağını düşünemedim. O yüzden öf aman boşver dedim kendi kendime. Hatta bi ara bağlantıya etiketleme yapabilsem onu etiketlicektim ama öle bişi yok işte. Tabi bunu ona sölemedim. Hani çok uzamasın konu ufak bişi yüzünden diye. Sonra hoşgeldin bile demedin birsürü laf ettin fln dedi. Sonra baktım aslında hoşgeldn demişim. Öyle işte. Küçücük bişi bile olsa kendimi kötü hissetmeme sebep oluyo. Çnk gerçekten sevdiklerimle bozuk olmak dayanamıcağım şeylerin en başında geliyor.Şimdi bana karşı hala kırgın mı yoksa her zamanki gibi affetti mi onu bile bilmiyorm. Msn'den ç.dışı yazmıştım cevap yazmamış , facede fln da bişiler yapmamış. Sanırım msn'e girmedi. Neyse bgn yazdıklarıma cevap verirse anlarım ne hissettiğini :/
Sonra tüm bunların üstüne dün de Rüzgar nickimin anlamanı sordu. Bende sölemek istemedim. -ikisoruyacevap yazımda olanlar- Geçerli nedenlerim olsa da pek bi işe yaramadı ve benim ondan hep bişiler sakladığımı , bu davranışımla birçok şeye taş koyduğumu fln söledi. Bende çok uzatmadım ve blog yazıp ona da okutcağımı orda merak ettiklerinin yanıtını alcağını söledim. Ve yazıyı okuduktan sonra herşey eskisi gibi oldu. Kendi biraz suçlu hissetti sanırım bana o kadar yüklendiği için. Sonuç olarak ben onun dediklerini unuttum ve normal devam ettik. Tabi ne kadar normal bilemicem çnk geçmiş konular tekrar açıldı.
Bunlarla baş etmek zorundayken üstüne bi de bgn abimle tartıştık. O da nickimin ne anlama geldiğini sordu ve ben de boş bulunup Rüzgar'a sor dedim. Tabi o da sinirlenip " Tmm bişi sormuyorum sana ." modunda çıktı msn'den. Bir sürü mesaj attım , özür diledim ama umursamadı. Hatta abi deme bi süre fln dedi.
Haklı.. Başından anlatmam lazımdı olanları. Ama onun da sevgilisiyle sorunları vardı üstüne öss derken hiç zamanı gelmedi. Şak diye de " Ben Rüzgar'ı seviyorum." diyemezdim ki. Gerçekten cesaretim yok buna.
Zor ..
Gerçekten zor.
Anlayış göstermesini beklerdim. Zaten yanlış anladı beni. Rüzgar sor dediğimde başımdan atmak istediğimi düşündü. Halbuki başımdan atmakla alakası yoktu. Dedim ya sadece utandım.
Ayrıca "Bundan sonra sen sadece Rüzgarına anlat olanları." gibisinden bi msj atınca sürekli aynı şeyi yaptığımı farkettim.. Sanırım ne zaman bişi sorsa hep aynı cevabı vermişim : Rüzgar'a sor.
En sonunda Rüzgar'ı sevdiğimi söledim. Bunu duyunca ne hissettiğimi düşünür dedim kendi kendime ama işe yaramadı. Zaten Rüzgar'dan dolayı da biliyomuş. Ama önemli olan benden duymasıydı..

İşte son bikaç saatim ..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

geber.

G. dedi ki...

amin mi diyim ?