15 Haziran 2009 Pazartesi

Ah O Merdivenler Ah <3

"Gerçi okullar açılana kadar beklesek yine de bıkmazdım."
demiştim diğer yazımda. Önemli olanı sona sakladım. Öle bi huyum vardır. Yemek yerken de sevdiğimi en son yerim mesela.Evet burdan Erzurumlu Emrah'ımı da yiyebiliceğimi çıkarabilirsiniz. alskemerdw.

Okula gidince kendimi direk üst kata atıp öğretmenler odasına daldım.Tam inerken karşımda birden Erzurumlu Emrah'ın tayfasını gördüm.Sonrasında da onu tabiki <3.
Ve de hep bu anı hayal etmiştim.Oldu lağn. Zaten ne hayal etsem oluyor. Kendime şaşıyorum bazen. Sadece şaşmıyorum korkuyorum da . Eğer böle gidersem ölümümü bile kendim yazarım. aslkejm cdxerw. Sen koru Yarabbi ! Amin.
Babamın bi anlık boşluğundan yararlanıp Emrah'ı anneme de gösterdim. Yanlız yine baktı sanki.Belki de tamamen benim kuruntumdur ama annem de eve gelince gözler arada sana kaydı fln dedi. Gerçi sonra yan çizdi ama ben yine de ilk dediklerine odaklandım.
Sonra bi ara wc'ye gittim. Dönüşte baktım Emrahla bi arkadaşı yoktu :/ Nerdeler ki diye gözlerimle aradım ortalığı bi baktım wc'nin ordan geliyorlar.(kız erkek yan yana gibi bişi. arada bi duvar var o kadar) Demek ki beni takip etmişler . Dimi ? Bence öle :)
Annemin düşüncelerini de merak ediyosunuzdur şimdi.İyi çocuğa benziyor ama huylanmasın diye tam bakamadım dedi.Kötü yorum yapmadı yani.
Hadi hayırlısı xP

2 yorum:

єรקєгคภzค dedi ki...

işler yolunda gidiyor gibi hayırlısı gönlünce olur inşallah=)

G. dedi ki...

inşallah inşallah <3
off bi olsa bi olsa uçucaam ama nerde :/
zaten tatil girdi araya :(
annem bile öle dedi koptum ya xD